Over ons

GroenedakenLeiden is actief in alle Leidse wijken. In elke wijk en ook veel buurten zijn er ‘ambassadeurs’ die mede wijkbewoners enthousiasmeren om mee te doen, bijv Ckees van Oijen in de Merenwijk en Stevenshof, Anton de Gruijl in het Centrum, Anja Möltgens in Leiden Noord/Groenoord en Nieuw Leyden. 

Leidenaar Michiel Janssen zorgt voor ondersteuning bij subsidieaanvragen. De groene daken worden aangelegd door lokale groendak-aannemer Dirk Roosendaal uit Katwijk. Beiden hebben een breed netwerk in de stad. GroeneDakenLeiden legt ook groene daken en gevels aan voor het Singelpark, PLNT en The Field, Portaal en Gebroeders de Nobel.


Michiel Janssen

Ik begeleid als zelfstandig adviseur (zie www.burococon.nl) veranderprocessen in de samenleving en in de publieke sector.

Ik streef naar een duurzame samenleving waarin inwoners én bedrijven eigen verantwoordelijkheid nemen. Daarom heb ik, als maatschappelijk verantwoord ondernemer, het initiatief genomen voor GroenedakenLeiden. Ik zet mij in om een golf aan groene daken in de stad te realiseren.

Daarnaast ben ik energieambassadeur in Leiden. In die rol werk ik aan de verduurzaming van de stad. Voor meer informatie hierover zie gagoed.

0653 89 66 20

www.burococon.nl


Dirk Roosendaal

Al ruim 15 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 242 727 17

www.ug-daktuinen.nl


portretMichiel
portretDirk

verenigingbouwwerk