GroenedakenLeiden heeft ambassadeurs in verschillende wijken, die wijkbewoners enthousiasmeren om aan dit initiatief mee te doen en die meedenken met aanpak en uitvoering. Dit zijn ondermeer Ckees van Oijen en Jacqueline Henrot voor de Merenwijk, Alex Möltgen voor Leiden Noord/Groenoord en Nieuw Leyden, Caroline Piet voor Tuinstadwijk en Staalwijk (i.s.m. Wijklab), Ton Orleans voor de Vrouwenweg.

Leidenaar Michiel Janssen zorgt voor coördinatie van activiteiten, de communicatiemiddelen en het opstellen van de  subsidieaanvraag. De meeste groendaken worden aangelegd door groendak-aannemer Dirk Roosendaal uit Katwijk.


Michiel Janssen

Ik begeleid als zelfstandig adviseur (zie www.burococon.nl) veranderprocessen in de samenleving en in de publieke sector.

Ik streef naar een duurzame samenleving waarin inwoners én bedrijven eigen verantwoordelijkheid nemen. Daarom heb ik, als maatschappelijk verantwoord ondernemer, het initiatief genomen voor GroenedakenLeiden. Ik zet mij in om een golf aan groene daken in de stad te realiseren.

Daarnaast ben ik, in opdracht van de gemeente, energieambassadeur in Leiden. In die rol zorg ik dat inwoners hun huis isoleren of energie opwekken. Voor meer informatie hierover zie gagoed.

0653 89 66 20

www.burococon.nl


Dirk Roosendaal

Al ruim 15 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 242 727 17

www.ug-daktuinen.nl


portretMichiel
portretDirk

verenigingbouwwerk
Copyright 2013 Groene Daken Leiden | All Rights Reserved | Website realisatie Reggy Halter