Over ons

GroenedakenLeiden is actief in alle Leidse wijken. In elke wijk en ook veel buurten zijn er ‘ambassadeurs’ die mede wijkbewoners enthousiasmeren om mee te doen, bijv Cees van Oijen in de Merenwijk en Stevenshof, Anton de Gruijl in het Centrum, Anja Möltgens in Leiden Noord/Groenoord en Nieuw Leyden. 

De groene daken worden aangelegd door lokale groendak-aannemer Dirk Roosendaal uit Katwijk, Maarten Verhoeve zorgt voor ondersteuning bij subsidieaanvragen. Beiden hebben een breed netwerk in de stad. GroeneDakenLeiden legt ook groene daken en gevels aan voor het Singelpark, PLNT en The Field, Portaal en Gebroeders de Nobel.


Dirk Roosendaal

Al bijna 25 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 24 27 27 17

info@universalgreenfields.nl


Maarten Verhoeve

Het vergroenen van Nederland is een mooi doel, waaraan ik sinds 2019 dagelijks met veel plezier bijdraag. Van het aanleggen van particuliere daktuinen tot het begeleiden van grootschalige groenprojecten, elke vierkante meter groen helpt.

Binnen ons bedrijf verzorg ik de planning, werkvoorbereiding, uitvoering en subsidies. Naast de nodige uurtjes achter de laptop ben ik dus vrijwel altijd buiten te vinden. Heerlijk! Het enthousiasme van ons team en klanten geeft me een enorme boost.

06 10 13 35 21

maarten@univesalgreenfields.nl


portretDirk
PortretMaartenVerhoeve